Június 29-én kezdődik a bölcsödei beiratkozás a 2020-2021-es tanévre, Kolozsváron.

A szülőknek két módszer is a rendelkezésükre áll a beiratkozás lebonyolítására: online, június 29-től, 9 órától július 17-én 15 óráig (itt: https//e-primariaclujnapoca.ro/crese/cereri/), vagy pedig személyesen, június 29-től július 17-ig 9-12 óra illetve 13-15 óra között a bölcsődék székhelyén:
- a Varázskastély/Castelul Fermecat bölcsődében, a Méhes/Septimiu Albini utca 91-93. szám alatt;
- a Csengettyű/Clopoțica bölcsédében, az Álmos/Alexandru Vlahuță utca 59. szám alatt;
- a Kiscserkész/Micul Cercetaș bölcsődében, a Mócok útja 58. szám alatt;
- a csizmás Kandúr/Motanul Încălțat bölcsődében, a Kert/Pasteur utca 55. szám alatt;
- a Patrocle/Patroklosz bölcsődében, a Herculesfürdő/Herculane utca 13A. szám alatt;
- a Tom Degețel/Hüvelyk Matyi bölcsődében, a Szamosfalvi/Traian Vuia út 87. szám alatt;
- a Mackó/Ursulețul bölcsődében, a Mézged/Meziad utca 4. szám alatt;
- az Óz, a nagy varázsló bölcsődében, az Episcop Nicolae Ivan püspök utca 18. szám alatt.

A dossziék számítógépes feldolgozása július 24-én zajlik. Az eredmények közzététele július 27-én történik és megtekinthető a
http://www.creseclujnapoca.ro honlapon vagy a bölcsődék székhelyén. Az óvások benyújtása online történhet a centrulbugetarcrese@primariaclujnapoca.ro e-mail címen vagy személyesen a Mócok útja 58. szám alatti székházban, július 28-án és 29-én. Az óvások áttekintése és a végleges eredmény közzététele a Mócok útja 58. szám alatt történik július 30. és augusztus 3. között. A bölcsődei hely elfoglalása e-mailen a centrulbugetarcrese@primariaclujnapoca.ro e-mail címen vagy személyesen történik a Mócok útja 58. szám alatt, az eredmények kihirdetését követő 5 napon belül, vagyis augusztus 4-10 között, naponta 10-14 között. A bölcsődei hely elfoglalásának elmulasztása esetén az igénylő elveszíti a helyet, amit a várólistán szereplő, következő igénylő kap meg. A végleges eredmények augusztus 11-én, a http://www.creseclujnapoca.ro honlapon lesznek közzétéve. A gyerekek átvétele - előzetes telefonos egyeztetés alapján - szeptember 1-jétől kezdődik.