Vállalkozói konferenciát szerveznek Szamosújváron

„A konferencia legfontosabb célja iránymutatás szakemberek segítségével, források behatárolása, tájékoztatás és a jó példák bemutatása a szamosújvári és környékbeli vállalkozóknak. Fontos számunkra az is, hogy egy olyan teret biztosítsunk a vállalkozók számára, ahol egymással megismerkedhetnek és a jövőben egymást segítve építsék vállalkozásaikat. Ugyanakkor szeretnénk egy olyan bázis-közösséget létrehozni, amely Szamosújvárnak és környékének a fejlesztő motorává válhat a közeljövőben” – tájékoztatott Rotár Izabella, az RMDSZ Szamosújvári Szervezetének elnöke.

Az eseményre április 20-án kerül sor, a Meander Panzióban, a Szamosújvárhoz tartozó Kérőben 16 órától. Az eseményen meghívottként jelen lesz Porcsalmi Bálint, az RMDSZ ügyvezető elnöke, aki a közösségépítés fontosságáról, a célkitűzésekről beszél a résztvevőknek. Szávics Petra regionális fejlesztési szakértő Európai Uniós támogatási lehetőségekről tájékoztatja a jelenlevőket, illetve a Civitas Alapítvány kolozsvári igazgatója, Balogh Márton egyéb anyagi támogatásokról, projektekről tart előadást. 

Az eseményen a részvétel ingyenes, de mivel a helyek száma korlátozott előzetes jelentkezés szükséges. A részvételi szándékot április 18-ig jelezhetik az rmdsz.szamosujvar@gmail.com email címen vagy a 0744.650865 telefonszámon.