Falutalálkozót tartanak szombaton Körösfőn

November 2-án tartják a Falutalálkozót Körösfőn, amelyet Bodis László polgármester és csapata szervez. Az esemény 15.30-tól Ünnepi Istentisztelettel kezdődik, majd a nap hátralevő részében változatos programok várnak a helybéliekre, valamint mindazokra akik elszármaztak Körösfőről.

„A falutalálkozó nagy sikernek örvend, hisz erre a napra hazalátogatnak az elszármazottak is. Az eseméy elsősorban arról szól, hogy az itt élő és az elszármazott körösfőiek együtt lehessenek” – mondta el Bodis László, Körösfő község polgármestere.

Az Ünnepi Istentisztelet után az I. és II. Világháborús emlékmű megkoszorúzására kerül sor, majd a helyi Bartók Béla Művelődési Házban az óvodások és iskolások műsorát tekinthetik meg a jelenlévők. Ezt követően a körösfői Riszegvirág Néptánccsoport előadása után Budai Ilka Evelin és Jeler Mihály Réka produkciója következik, akiket gitáron kísér Lukács Róbert. A továbbiakban a Kolozsvári Állami Magyar Opera színművészei kabaréval színesítik a programot, majd ezt követően a magyarországi "A két Zsivány" nevű mulatós együttes alapozza meg a hangulatot. A gulyásvacsora alatt és után a hangulatról gondoskodik Áron és zenekara. A részletes programot ITT találják az érdeklődők.