Újabb ismeretekkel gazdagodtak a körösfői önkéntes tűzoltók

Péntek délutántól szombat estig tartó képzésen vettek részt a körösfői önkéntes tűzoltók, ugyanakkor újabb eszközökkel bővült a felszerelésük. A kölcsönös tisztelet és szakmai kapcsolat keretén belül ismét tiszteletét tette Körösfőn a Budapesti Ferihegyi Repülőtér Tűzoltósága, valamint a 18. kerület küldöttsége.

Bodis László, Körösfő község RMDSZ-es polgármestere elmondta: az önkéntes tűzoltóink remek munkát végeznek a községben, nagyon büszkék vagyunk arra, hogy úgy szakmai felkészültségben, mint felszerelések beszerzésében segítenek nekünk. A körösfői lakosok így nagyobb biztonságban érezhetik magukat.

„Szintén üdvözölhettük körünkben Pavelcze László urat, a Huba Rescue24 Tűzoltó és Kutató Mentő Nemzetközi csoport parancsnokát, aki értékes felajánlásokkal érkezett, vízágyúval és négy légpárnával gazdagodott a felszerelésünk. A találkozó ideje alatt képzésre, illetve tapasztalatátadásra került sor. Köszönjük az ajándékokat, valamint mindazt a tapasztalatot, amivel felkészítették önkénteseinket egy esetleges bevetésre” – tudtuk meg a polgármestertől.